Min trädgård

Gott nytt år- igen!

Ett år har gått med min trädgårdsblogg! Har lärt mig mycket, fått ännu mer jobb (!) och mycket bra feedback från mina kunder! Det kändes som väldigt osäker mark för en som inte är bästa vän med sin dator 😉 men känns nu fantastiskt roligt att jag har fixat det. Det har dessutom gjort att jag har följt upp trädgårdarna jag gjort och fotograferat mer. Det har uppskattats av mina kunder som fått sina projekt dokumenterade med bilder. Det är ju fantastiskt mycket man kan åstadkomma med växter och lite planering! Kan vara lätt att glömma vad som hänt på vägen och det är roligt att kunna se tillbaka på före och efter! Nästan 10 000 har tittat på min blogg från sammanlagt 27 länder på ett år – det var ju otippat men roligt för en ovan bloggamatör!  Nästa år är det mycket som händer och jag undrar lite om hur jag ska hinna med…. Har rekord många trädgårdar att hinna planera i vinter och får hoppas att det blir en sen vår i år. Mycket som ska bli spännande att få vara med om, både att planera och plantera! Privat har jag dessutom ”fått” ännu en trädgård (nr 3!) att förvärva och vårda. Den är efterlängtad och vildvuxen och det kommer bli helt fantastiskt roligt att få återskapa den! Har en tummad gammal ritning från en släkting som planerat sin trädgårdsdröm för nästan 100 år sedan. Sorgligt nog blev trädgården aldrig helt färdig innan han gick bort. Många fruktträd, rosor och prydnadsbuskar, prydligt dokumenterat med sortnamn. Kanske är det här ifrån jag ärvt mitt trädgårdsintresse? Jag hoppas kunna visa upp även den här trädgårdens återuppbyggnad på min blogg! Vad jag längtar efter detta- lycklig!

5240

(Ja först blir det renovering- nytt tak och nästa år får vi Alla måla!)

 Närmast i tid tänker jag lägga upp lite bilder från offentliga miljöer vi har gjort…

dsc_0174

Älmhultskyrka tänker jag visa bilder ifrån. Här från kyrkogården men även pastorsexpeditionen och prästgården har jag planerat och planterat!

dsc_0488

Toftastrand hotell & konditori och Villa Viks matsalar. Fantastiskt ställe att jobba på och underbar mat! Här vill jag gärna visa allt vi gjort från äppel spaljéer, perennplanteringar och dammar.

dsc_0021

Tandvårdshuset i Ljungby- det är äntligen roligt att gå till tandläkaren! Så fantastiskt  att så många har tyckt om förändringen- både kunder och patienter har varit så positiva.. glad! 🙂 Det måste jag ju få visa upp nästa år!

Jag hoppas det blir ännu ett fantastiskt trädgårds år 2017 – det känns redan så!

Gott nytt år på er alla! Kraam ❤

En reaktion till “Gott nytt år- igen!”

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s