Kurser, workshop och event, Trädgårdsfabriken

Program 2022 på Trädgårdsfabriken

Höstkväll på trädgårdsfabriken

Torsdag 27 okt kl 17.00-19,30 Inspirationskväll med workshop. Plantering av höstfägring, vintergrönt med vårlökar i egna krukor (om man vill ta med sig annars har vi). Vi visar och tipsar om hur man gör en ”löklasagne” i kruka! En liten presentation av våra favoritlökar. Vi bjuder på jord/leca till krukor.

Gör egna personliga gravdekorationer. Vi visar, ger tips och inspiration. Ni gör själva med vår hjälp om det önskas. Ta gärna med eget material från egna trädgården, finns även material hos oss. Varm och oöm klädsel rekommenderas!

Kostnad 300.-/pers i priset ingår korvgrillning, material från oss tillkommer.

Max 15 pers.

Anmälning görs senast 21/10 på mail till bodil@bmtradgard.se

Varmt välkomna med andra önskemål för privata grupper!

Höstens föreläsningar

Söndagen den 16/10  kl 14 Hållbar odling/trädgård i Södra Ljunga bygdegård.

En öppen tillställning – kultur på bygden. Vi pratar om hållbara lösningar och växter men även om hållbar gravplats. Att tänka på miljön samtidigt som det blir mindre skötsel och mindre kostnad med flerårigt växtval. Vi har även med oss till försäljning i god tid till allahelgonahelgen. Läs mer om detta i länken nedan.

Bild från föreläsning 2022 i Vittaryd

Varmt välkomna på våra evenemang i höst! Vi fyller på med fler tillfällen här efterhand så följ oss gärna så ni inte missar något!

Julinspiration 2022

Advent/julkvällar med ljus, växter och kransar.

Dessa datum här är fullbokade. Är ni en grupp på minst 8 pers som vill ha workshops så kontakta oss på bodil@bmtradgard.se

Torsdag 17 nov kl 17.00-19.30 Detta datum är fullbokat!

Mysigt pyssel med dörrkransar. Vi visar hur man gör vackra kransar och ger er inspiration. Ni gör själva med vår hjälp. Oöm och varm klädsel är bra!

Kostnad: 300 kr/pers, vi bjuder på fika. Utvalda kransstommar och bindtråd ingår (övrigt  material som används ingår ej i priset).

Anmälan görs senast den 11/11 på mail till bodil@bmtradgard.se

Torsdag 24 nov kl 17.00-19.30. Max 8 pers. Detta datum är fullbokat.

Mysigt adventspyssel med adventsljusstakar och fina planteringar i kruka med adventsblommor. Vi visar hur man gör och ger inspiration. Ni fixar själva med vår hjälp om det behövs! Jord/leca och utvald kransstomme ingår. Oöm och varm klädsel är bra!

Kostnad: 300 kr/pers, vi bjuder på fika. Material som används ingår ej i priset.

Anmälan senast den 18/11 görs på mail till bodil@bmtradgard.se

Torsdag 1 dec kl 17.00-19.30 Max 8 pers. Detta datum är fullbokat!

Stämningsfullt pyssel med julgrupper både ute och inomhus. Vi visar hur man gör vackra kombinationer och ger inspiration. Ni gör själva med vår hjälp.

Ta gärna med egna krukor att plantera i, finns annars hos oss. Vi älskar återbruk så även gammalt o nött att plantera i finns hos oss.

Kostnad: 300 kr/pers, vi bjuder på korvgrillning, glögg/kaffe/te o pepparkaka. Jord/ leca och utvald kransstomme, bindtråd ingår. Övrigt material som används ingår ej i priset. Varm och oöm klädsel är bra!

Anmälning görs senast den 25/11 med mail till bodil@bmtradgard.se

Välkomna med önskemål om ni är större grupp som önskar aktivitet/pyssel hos oss vid andra tillfällen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s